facebook
you-tube
Барај

ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА „НАЈДОБРИТЕ ОД ЈУГОИСТОКОТ“

Logo Best of South-EastШпаркасе Банка и Штаермеркише Шпаркасе во соработка со Универзитетот во Грац, и оваа година ја продолжуваат програмата „Најдобрите од Југоистокот“ ...

Види повеќе

СО „РЕЦИКЛИРАЊЕ?! – КАЖИ ДА!“ СЕЛЕКТИРАНИ 1.500.000 ШИШИЊА

Пакомак во соработка со Шпаркасе Банка ги додели наградите за проектот „Рециклирање?! – КАЖИ ДА!“. 

Види повеќе

НАГРАДА ЗА ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ОДГОВОРЕН ОДНОС КОН ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

Шпаркасе Банка доби „Награда за претпријатие за одговорен однос кон животната средина“ за проектот „Рециклирање-КАЖИ ДА!“ 

Види повеќе

БРАЌА МАНАКИ И ШПАРКАСЕ БАНКА 5 ГОДИНИ ПАРТНЕРИ

Браќа Манаки е фестивал со долга и богата традиција. Да се биде дел од можеби најреномираниот културен настан во Македонија е голем предизвик.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

ПОСЕТА НА ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР ЗА АУТИЗАМ ВО МЕСЕЦОТ НА ШТЕДЕЊЕ

Денес, по повод  Светскиот ден на штедењето претставници на Шпаркасе Банка го посетија Дневниот центар за аутизам во Скопје

Види повеќе

ПРИЗНАНИЕ НА ШПАРКАСЕ БАНКА ЗА ПРОЕКТОТ „БАНКАРСКА АЗБУКА“

На Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје и беше доделена плакета во категоријата Односи на пазарот за проектот „Банкарска азбука“.

Види повеќе

Ваше мислење

Почитувани клиенти, доколку имате нов предлог или совет кој би ни помогнал да ја подобриме нашата услуга, ве молиме слободно обратете ни се.

Види повеќе

Вработување

Човечкиот капитал е тој, кој нè разликува на финансискиот пазар и нè прави специфични во услугата кон клиентите.

Види повеќе

Банкарска азбука

Продажба на имот

Пратете не на друштвените мрежи

   
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје