facebook
you-tube
Барај
Банкомати

 

Шпаркасе Банка е единствената Банка, која воведе два нови банкомати во Експозитура Централа на ул. Македонија 9-11 и Експозитура Центар на ул. Никола Вапцаров бр.18,  на кои може да вршите депонирање на средства на Вашата трансакциска сметка или кредитна картичка, или пак да ја искористите функцијата за менувачко работење. Овие банкомати се единствени банкомати во Република Македонија кои Ви ги овозможуваат овие поволности, со кои го заштедувате Вашето време и ги избегнувате редиците за чекање на шалтер. 

Листа на банкомати
a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје