КУЛ Пакет

Зошто да бидете корисник на КУЛ пакетот?

Затоа што сакате да сте во тренд, независни, да ја планирате својата иднина базирана на сопствени одлуки и да се посветите на она што ве прави среќни!

Со КУЛ пакетот пред вас се отвораат многу нови можности и поволности, кои ќе ви дадат идеја како да ги организирате своето време и финансии, ќе ве доближат до она што го сакате и ќе ви ја овозможат слободата самостојно да ги планирате своите идни чекори.

Сите финансиски услуги на едно место:

S-bankа мобилно банкарство

Без провизија за аплицирање и без месечна провизија за користење на услугата

Дебитна картичка

Бесплатна дебитна картичка со можност за повлекување готовина без провизија од банкоматите членки на Групацијата.

СМС-известување

Добивајте СМС пораки за секој прилив на трансакциска сметка и за трансакции со платежни картички (без месечна провизија).

Денарска сметка

Без месечна провизија за одржување

Бенефити кои ви ги нуди КУЛ Пакетот

    • Само со еден надоместок добивате на располагање повеќе банкарски производи за пониска цена - до 40% пониски провизии
    • Две бесплатни повлекувања месечно со дебитната картичка на било кој банкомат во земјата.

Документација

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете трансакциска сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.