Иновативни банкомати

Користејќи ги иновативните банкомати на Шпаркасе искористете ја можностa да ги избегнете редиците за чекање во експозитурите. Бидете секогаш први на ред и уживајте користејќи ги иновативните функционалности без надомест.

Можности на иновативните банкомати

  • Депонирање на готовина на нашите банкомати, во било кое време од денот без разлика на работното време на Банката, како и уплата на вашата кредитна картичка
  • Уплата на готовина на Вашата дебитна картичка (Maestro, MasterCard Debit и Visa Electron
  • Уплата на готовина и/или минимален долг на Вашата кредитна картичка (MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic и Visa Gold)
  • Уплата на готовина на Вашата бизнис дебитна картичка (Visa Business)
  • Менувачница (можност за конвертирање од евра во денари) со платежна картичка од било која банка
  • Промена на кориснички PIN код

Како да аплицирам за СМС известувања

За аплицирање на услугата во експозитура, неопходно е:

2

Да имате мобилен телефон со SIM картичка од македонски оператор.

3

Да доставите пополнето Барање за СМС во најблиската експозитура.

Аплицирајте за трансакциска сметка онлајн

 

Одберете трансакциска сметка согласно вашите потреби.

 

Договорете состанок со референт во експозитура

 

Сами предложете термин и експозитура кои најмногу ви одговараат. 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Доколку ви се потребни дополнителни податоци во врска со производите и услугите на Банката.