Бонус кампања во соработка со Visa „Еден потег, многу придобивки!“

ПРЕФРЛЕТЕ ЈА ПЛАТАТА во Шпаркасе Банка и добијте:

  • Бонус во висина од 2.000 денари на Вашата сметка;
  • 6 месеци без надоместок за користење S пакет или S Плус пакет со вклучена Visa дебитна картичка.

Услови за учество

Кампањата „Еден потег, многу придобивки!“ започнува на 01.09.2022 и ќе трае до 31.12.2022 година или до искористување на средствата предвидени за  кампањата.

Квалификувани за учество во Кампањата се сите полнолетни физички лица – државјани на Република Северна Македонија (лица со и над 18 годишна возраст), 

Еден учесник во Кампањата има право да добие само еден поврат на средства.

За сите дополнителни информации во врска со условите за кампањата обратете се во експозитурите на Шпаркасе Банка или јавете се во контакт центарот на 02 15 050.