Колку чекори се потребни за подарок е-ваучер во вредност од 1.000 денари?

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во соработка со Visa International доделува вредносен е-ваучер на износ од 1.000 МКД за секоја онлајн апликација за платежна картичка од брендот Visa преку Sparky Viber Chat асистентот во само три чекори :

  1. Побарајте го Sparky, нашиот viber chat асистент 
  2. Аплицирајте онлајн за VISA Classic Debit платежна картичка
  3. Добијте вредносен е-ваучер од 1.000 ден. што можеш да го искористиш во продавниците Tinex, Cosmo и Tinex Home.

Како да аплицирате!

Пронајдете го Sparky Viber Chat асистентот со скенирање на QR кодот или преку следниот линк https://viber.com/sparkassebankmk.

Завршете ја постапката целосно онлајн со пополнување на апликацијата за VISA Classic Debit преку Sparky Viber Chat асистентот, а по активација на платежната картичка ќе Ви биде испратен е-ваучерот на Вашиот мобилен телефон.

Вредносниот е-ваучер на износ од 1.000 МКД во форма на дигитален бар-код може да го добијат сите постоечки или нови клиенти на Банката, полнолетни физички лица – државјани на Република Северна Македонија, доколку немаат ограничување за воспоставување на деловен однос согласно важечките прописи на Република Северна Македонија, интерните акти на Банката и ги исполнуваат условите за аплицирање и кои не се корисници на дебитна платежна картичка од брендот Visa издадена од Шпаркасе Банка Македонија.

Е-ваучерот на износ од 1.000 денари може еднократно да се искористи во еден од маркетите на Tinex, Tinex Home и Cosmo, во рок од 30 дена од денот на издавање со прикажување од својот телефон на каса.

Количините се ограничени.

За повеќе информации јавете се во Контакт центарот на 02 3200 600.