Шпаркирај нов автомобил!

Купувај со картичките на Mastercard® од Шпаркасе Банка

и стани потенцијален добитник на: 

 • Автомобил Citroen New C3;
 • 2х Мобилен телефон Apple iPhone 11;
 • 2х MacBook Air.

Картички со право на учество

Во наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“ учествуваат сите корисници (физички лица) на следниве картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје:

 • Mastercard Debit бесконтактна картичка;
 • Maestro дебитна картичка;
 • Mastercard Standard кредитна картичка;
 • Mastercard Gold кредитна картичка.

Правила на наградната игра

Наградната игра започнува на 15.09.2020 и ќе трае до 15.11.2020 година.

Извлекувањето на наградите ќе се изврши на 20.11.2020 год во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, Скопје.

Правилата на наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“ со Mastercard картичките на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на линкот во продолжение.

Доколку сакате да се откажете од учество во наградната игра потребно е да ја пополните оваа изјава. За сите дополнителни информации во врска со условите за наградната игра обратете се во експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија или јавете се во контакт центарот на 02 3200 600.

Добитници од наградната игра  „Шпаркирај нов автомобил!“

Извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“ беше одржано на ден 20.11.2020 година со почеток од 13.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во продолжение ги имаме среќните добитници:

 • Марија Тргачевска Сертиќ од Скопје Автомобил Citroen New C3 - главна награда;
 • Александра Чаминска од Скопје добитник на MacBook Air;
 • Мицко Сталевски од Гевгелија добитник на MacBook Air;
 • Бетим Мустафај од Кичево добитник на Мобилен телефон Apple iPhone 11;
 • Јасмина Ташовска од Скопје добитник на Мобилен телефон Apple iPhone 11.

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во наградите, а на вас останатите Ви посакуваме повеќе среќа во некоја од следните наградни игри во организација на Шпаркасе Банка Македонија.

Награди

Во Наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“ ќе бидат доделени:

 • 1x Автомобил Citroen New C3 - главна награда;
 • 2х Мобилен телефон Apple iPhone 11;
 • 2х MacBook Air.

Наградата ќе биде доделена само ако учесниците се квалификувани, имаат право на учество и ако целосно ги почитуваат Правилата на Наградната игра.