„Feel good Friday

со Mastercard® картичките"

Купувајте со картичките на Mastercard® од Шпаркасе Банка

и освојте парични награди:

- секој петок 30.000 МКД

- главна награда 300.000 МКД

  Правила на наградната игра

  Наградната игра започнува на 15.11.2019 и ќе трае до 15.12.2019 година.

  Извлекувањата на наградите ќе се извршува секој петок на 29.11.2019; 06.12.2019; 13.12.2019 и 20.12.2019 во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, Скопје. Извлекувањето на главната награда ќе се изврши на 20.12.2019 во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, Скопје.

  Правилата на наградната игра „Feel good Friday со Mastercard картичките на Шпаркасе Банка” може да ги погледнете на линкот во продолжение.

  Доколку сакате да се откажете од учество во наградната игра потребно е да ја пополните оваа изјава. За сите дополнителни информации во врска со условите за наградната игра обратете се во експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија или јавете се во контакт центарот на 02 3200 600.

  Награди

  Во Наградната игра ќе бидат доделени

  4 X 30.000 МКД – секој петок (извлекувања на 29.11.2019; 06.12.2019; 13.12.2019 и 20.12.2019)

  1 X 300.000 МКД - главна награда (извлекување на 20.12.2019)

  Наградата ќе биде доделена само ако учесниците се квалификувани, имаат право на учество и ако целосно ги почитуваат Правилата на Наградната игра.

  СМС известување

  Добивајте СМС пораки за секоја ваша трансација.

  sToken

  Го прави користењето на електронско банкарство привлечно.

  Електронско банкарство

  Носете ја банката секаде со вас.

  Извод на e-mail

  Договорете си online поштар секој месец.