Онлајн барање за отварање на деловни сметки

Добредојдовте! Одберете платежна сметка што одговара на потребите на вашата бизнис. Пополнете го барањето во неколку чекори, посетете ја најблиската канцеларија и договорете го сметката.

Отворете сметка
Дополнителни услуги