facebook
you-tube
Барај
Соопштенија за 2016

12 МАЈ 2016

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДИГИТАЛНО ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ

Почитувани,

Следејќи ги најновите стандарди за безбедност во информатичката технологија, Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје наскоро ќе започне со дигитално потпишување на документите кои се доставуваат на е-маил адресите на клиентите. Тоа значи дека Банката ја потврдува и ја гарантира автентичноста на доставениот документ. Дигитално потпишаните документи можат да се отворат на вообичаениот начин како и до сега.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје