facebook
you-tube
Барај
Соработка со АУТОМАКЕДОНИЈА

СТАРТУВАЈ И ВОЗИ! 0% УЧЕСТВО 

Одлична можност, на брз и едноставен начин да стигнете до возилото што отсекогаш сте го посакувале! Изберете ненаменски потрошувачки кредит од Шпаркасе Банка со следните услови:

Без учество и без каско осигурување;

  • Фиксна каматна стапка за првата година од 5,5%*;  
  • Рок на отплата до 10 години;
  • Без провизија за одобрување;
  • Вклучена полиса за животно осигурување (за износ на кредит над 610.000 МКД).

За повеќе информации во врска со понудата, јавете се во Аутомакедонија на тел: 02 3103 130 или во Шпаркасе Банка Македонија на тел. 02 3173 593.

Уживајте во ново возило, по најповолни услови!

a
Copyright Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје