Шпаркасе е секогаш блиску до Вас.

Пронајдете ја посакуваната експозитура или банкомат брзо и едноставно. За банкоматите од Групацијата притиснете овде.

АТМ БИЗНИС ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
ул. Македонија бр. 34


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Скопје

Банкомати
АТМ БИЗНИС ЦЕНТАР
ул. Македонија бр. 34
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Банкомати
ул. Рајко Жинзифов  бр.18


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2

Скопје

Банкомати
ул. Ѓорче Петров бр. 33


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 2
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАПИШТЕЦ

Скопје

Банкомати
ул. Народен фронт бр.19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАПИШТЕЦ
ул. Народен фронт бр.19
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Банкомати
Ул. Партизански одреди бр. 102-г


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР

Скопје

Банкомати
ул. Џон Кенеди бр.155


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА Гази Баба

Скопје

Банкомати
бул. Интернационални Бригади 15


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА Гази Баба
бул. Интернационални Бригади 15
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
Ул. Божидар Аџија бр.3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА
Ул. Божидар Аџија бр.3
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 1

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бр. 113 б


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 1
Бул. Јане Сандански бр. 113 б
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ТЦ Бисер - Никофон

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Бисер - Никофон
Бул. Јане Сандански бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ТЦ Рамстор Мол

Скопје

Банкомати
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Рамстор Мол

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Рамстор Мол
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13
Функционалности
ТЦ Рамстор Мол

АТМ Кисела Вода

Скопје

Банкомати
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Кисела Вода
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ TC City Mall

Скопје

Банкомати
ул. Љубљанска бр. 4


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Eлектронски трансфер на средства

Скопје

Банкомати
АТМ TC City Mall
ул. Љубљанска бр. 4
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Eлектронски трансфер на средства

АТМ Кам Маркет - Козле

Скопје

Банкомати
Ул. Козле 53


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Кам Маркет - Козле
Ул. Козле 53
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Даути Комерц

Скопје

Банкомати
Ул.Сремски фронт бр.30А, општина Сарај


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Даути Комерц
Ул.Сремски фронт бр.30А, општина Сарај
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ КИТ - ГО Маркет

Штип

Банкомати
ул.Сремски Фронт бр.30А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Штип

Банкомати
АТМ КИТ - ГО Маркет
ул.Сремски Фронт бр.30А
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Бизнис Центар Аура

Скопје

Банкомати
Бул Партизански Одреди бр.14


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Бизнис Центар Аура
Бул Партизански Одреди бр.14
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО

Кичево

Банкомати
Бул. Ослободување бр.20


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кичево

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Јосиф Ковачев бр.15


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Штип

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП
ул. Јосиф Ковачев бр.15
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Банкомати
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Гевгелија

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Дуќан Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
ул.Слободан Митров Данко бр.78


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Гевгелија

Банкомати
АТМ Дуќан Гевгелија
ул.Слободан Митров Данко бр.78
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Дом на култура

Кавадарци

Банкомати
Ул. 7-ми Септември бр. 13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кавадарци

Банкомати
АТМ Дом на култура
Ул. 7-ми Септември бр. 13
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО

Неготино

Банкомати
ул. Страшо Пинџур бр. 2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Неготино

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО
ул. Страшо Пинџур бр. 2
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Куманово Тобако

Куманово

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1/а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Куманово

Банкомати
АТМ Куманово Тобако
ул. Маршал Тито бр.1/а
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

Куманово

Банкомати
Доне Божинов бр.9


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства • Уплата на парчини средства • Eлектронски трансфер на средства

Куманово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО
Доне Божинов бр.9
Функционалности
• Исплата на парични средства • Уплата на парчини средства • Eлектронски трансфер на средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

Битола

Банкомати
ул. 1 Мај бр. 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА
ул. 1 Мај бр. 1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Битола - Киро Дандаро

Битола

Банкомати
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ Битола - Киро Дандаро
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Тетово 1

Тетово

Банкомати
ул.ЈНА бр.1,Тетово


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Тетово

Банкомати
АТМ Тетово 1
ул.ЈНА бр.1,Тетово
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Тетово

Тетово

Банкомати
ул.167 бр.168


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Тетово

Банкомати
АТМ Тетово
ул.167 бр.168
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово

Тетово

Банкомати
ул. Скопски пат бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Тетово

Банкомати
АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово
ул. Скопски пат бр.1
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ Маркет Агроели Велес

Велес

Банкомати
ул.Благој Ѓорев бр.110-1/ПР/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Велес

Банкомати
АТМ Маркет Агроели Велес
ул.Благој Ѓорев бр.110-1/ПР/1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС

Велес

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура - Велес

Велес

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Функционалности
Експозитура - Велес

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР

Гостивар

Банкомати
ул. Илинденска бр. 294А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Гостивар

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР
ул. Илинденска бр. 294А
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

Струга

Банкомати
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Струга

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА
Ул.Пролетерска Бригада бр.20 Струга
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ Бутик за венчаници-Никифор

Прилеп

Банкомати
ул. Кузман Јосифоски бр.27


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Прилеп

Банкомати
АТМ Бутик за венчаници-Никифор
ул. Кузман Јосифоски бр.27
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДЕБАР

Дебар

Банкомати
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Дебар

Банкомати
АТМ ДЕБАР
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА

Виница

Банкомати
ул.Пионерска 2 бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Виница

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА
ул.Пионерска 2 бр.1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Берово

Берово

Банкомати
Ул. Маршал Тито бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо


Берово

Банкомати
АТМ Берово
Ул. Маршал Тито бб
Функционалности

АТМ Делчево

Делчево

Банкомати
бул.Македонија


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Делчево

Банкомати
АТМ Делчево
бул.Македонија
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Хром

Скопје

Банкомати
ул. Ангел Динев бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Хром
ул. Ангел Динев бр.1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ - Комплекс Летница

Охрид

Банкомати
Ул. Климент Охридски бб Охрид


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Охрид

Банкомати
АТМ - Комплекс Летница
Ул. Климент Охридски бб Охрид
Функционалности
• Исплата на парични средства

Автобуска станица - Делфина Турс

Охрид

Банкомати
ул. 15-ти Корпус бр. 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Охрид

Банкомати
Автобуска станица - Делфина Турс
ул. 15-ти Корпус бр. 1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Меѓународен Аеродром Скопје

Скопје

Банкомати
ул. Босфор бр. 1 Мралино


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Меѓународен Аеродром Скопје
ул. Босфор бр. 1 Мралино
Функционалности
• Исплата на парични средства

ATM - KFC-OKTA Автокоманда

Скопје

Банкомати
Бул. Александар Македонски бр.10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
ATM - KFC-OKTA Автокоманда
Бул. Александар Македонски бр.10
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ Книжара Култура

Скопје

Банкомати
ул. Македонија 33, 1000 Скопје


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Книжара Култура
ул. Македонија 33, 1000 Скопје
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ - БЕЗИСТЕН БИТОЛА

Битола

Банкомати
Безистен Бул.1 Мај


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ - БЕЗИСТЕН БИТОЛА
Безистен Бул.1 Мај
Функционалности
• Исплата на парични средства

ATM РАМСТОР ГОРНО ЛИСИЧЕ

Скопје

Банкомати
Рамстор Горно Лисиче


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
ATM РАМСТОР ГОРНО ЛИСИЧЕ
Рамстор Горно Лисиче
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 2

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АЕРОДРОМ 2
Бул. Јане Сандански 12
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ВЕРО ЏАМБО

Скопје

Банкомати
Бул. Кочо Рацин


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ВЕРО ЏАМБО
Бул. Кочо Рацин
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
Бул. Мајка Тереза


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР
Бул. Мајка Тереза
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
Ул. Даме Груев 10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР
Ул. Даме Груев 10
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ ЕКПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА

Скопје

Банкомати
ул. Васил Иљоски бр. 14
078305815


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА
ул. Васил Иљоски бр. 14
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Скопје

Банкомати
Ул. 34 бр. 22


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
Ул. 34 бр. 22
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ МАКПЕТРОЛ ВЛАЕ

Скопје

Банкомати
Бул. Партизански Одреди бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ МАКПЕТРОЛ ВЛАЕ
Бул. Партизански Одреди бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ДРАЧЕВО

Скопје

Банкомати
ул. Ратко Митровиќ бр.73 -1/2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ДРАЧЕВО
ул. Ратко Митровиќ бр.73 -1/2
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
ул. 11 Октомври 34


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА
ул. 11 Октомври 34
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ГОСТИВАР

Гостивар

Банкомати
ул. Борче Јовановски бр. 46


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Гостивар

Банкомати
АТМ ГОСТИВАР
ул. Борче Јовановски бр. 46
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ТОП МАРКЕТ ОХРИД

Охрид

Банкомати
ул. Димитар Влахов бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Охрид

Банкомати
АТМ ТОП МАРКЕТ ОХРИД
ул. Димитар Влахов бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДУЌАН БИТОЛА

Битола

Банкомати
Васко Каранѓелевски бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ ДУЌАН БИТОЛА
Васко Каранѓелевски бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДУЌАН ДЕМИР ХИСАР

Битола

Банкомати
ул. Гоце Делчев 27/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ ДУЌАН ДЕМИР ХИСАР
ул. Гоце Делчев 27/1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА МЕДИЦИНСКИ ОХРИД

Скопје

Банкомати
ул. Марко Цепенков бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА МЕДИЦИНСКИ ОХРИД
ул. Марко Цепенков бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА МИНИМАРКЕТ ОХРИД

Охрид

Банкомати
ул. Билјанини Извори 3А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Охрид

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА МИНИМАРКЕТ ОХРИД
ул. Билјанини Извори 3А
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД

Охрид

Банкомати
бул. Македонски Просветители 19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Охрид

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД
бул. Македонски Просветители 19
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА РЕСЕН

Ресен

Банкомати
ул. Јосиф Јосифоски бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Ресен

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА РЕСЕН
ул. Јосиф Јосифоски бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ АПТЕКА ВИА ФАРМ

Струга

Банкомати
ул. Ристо Крле 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Струга

Банкомати
АТМ АПТЕКА ВИА ФАРМ
ул. Ристо Крле 1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Банкомати
ул. Илинденска 11


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кавадарци

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска 11
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП

Прилеп

Банкомати
ул. Јоска Јорданоски 12


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Прилеп

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП
ул. Јоска Јорданоски 12
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДУЌАН КОЧАНИ

Кочани

Банкомати
ул. Маршал Тито 97


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кочани

Банкомати
АТМ ДУЌАН КОЧАНИ
ул. Маршал Тито 97
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ

Кочани

Банкомати
ул. Маршал Тито 11/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кочани

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ
ул. Маршал Тито 11/1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ДУЌАН ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Ванчо Прке бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Штип

Банкомати
АТМ ДУЌАН ШТИП
ул. Ванчо Прке бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ КИСИ ТРЕЈД СТРУМИЦА

Струмица

Банкомати
ул. Гоце Делчев 49


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Струмица

Банкомати
АТМ КИСИ ТРЕЈД СТРУМИЦА
ул. Гоце Делчев 49
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

Струмица

Банкомати
ул. Ленинова 17


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Струмица

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА
ул. Ленинова 17
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ АТВА

Кичево

Банкомати
ул.Индустирска ББ - Кичево


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Кичево

Банкомати
АТМ АТВА
ул.Индустирска ББ - Кичево
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ - Пет Шоп Парк

Скопје

Банкомати
ул.Орце Николов 142


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ - Пет Шоп Парк
ул.Орце Николов 142
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ УЛ. МАКЕДОНИЈА

Скопје

Банкомати
ул. Македонија бр. 19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

Скопје

Банкомати
АТМ УЛ. МАКЕДОНИЈА
ул. Македонија бр. 19
Функционалности
Исплата на парични средства Уплата на парчини средства Електронски трансфер на средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА МАЏАРИ

Скопје

Банкомати
ул. Благоја Стефковски 114А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА МАЏАРИ
ул. Благоја Стефковски 114А
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ТЦ Зебра

Скопје

Банкомати
ул. Васил Ѓоргов бр.16


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Зебра
ул. Васил Ѓоргов бр.16
Функционалности
Исплата на парични средства

АТМ Широк Сокак Битола

Битола

Банкомати
ул. Широк Сокак бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Битола

Банкомати
АТМ Широк Сокак Битола
ул. Широк Сокак бб
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ East Gate Mall

Скопје

Банкомати
ул. Беласица бр.2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства • Уплата на парчини средства • Eлектронски трансфер на средства

Скопје

Банкомати
АТМ East Gate Mall
ул. Беласица бр.2
Функционалности
• Исплата на парични средства • Уплата на парчини средства • Eлектронски трансфер на средства

АТМ Автокоманда

Скопје

Банкомати
ул. Трифун Хаџијанев 3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
АТМ Автокоманда
ул. Трифун Хаџијанев 3
Функционалности
Исплата на парични средства

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО

Тетово

Банкомати
ул. Илинденска бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Тетово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО
ул. Илинденска бр.1
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ СВЕТИ НИКОЛЕ

Свети Николе

Банкомати
ул. Моша Пијаде бр.48


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Свети Николе

Банкомати
АТМ СВЕТИ НИКОЛЕ
ул. Моша Пијаде бр.48
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ НЕГОТИНО

Неготино

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.146


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Неготино

Банкомати
АТМ НЕГОТИНО
ул. Маршал Тито бр.146
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ TC Shtip City Mall

Штип

Банкомати
ул. Др. Слободан Јовановски 2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Штип

Банкомати
АТМ TC Shtip City Mall
ул. Др. Слободан Јовановски 2
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ВЕЛЕС

Велес

Банкомати
ул. Благој Ѓорев бр.56/3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Велес

Банкомати
АТМ ВЕЛЕС
ул. Благој Ѓорев бр.56/3
Функционалности
• Исплата на парични средства

АТМ ИНФО ТУРС ПРИЛЕП

Прилеп

Банкомати
ул. Сотка Георгиоски бр.25


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Прилеп

Банкомати
АТМ ИНФО ТУРС ПРИЛЕП
ул. Сотка Георгиоски бр.25
Функционалности
• Исплата на парични средства

ATM - KFC-OKTA Автокоманда

Скопје

Банкомати
Бул. Александар Македонски бр.10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
ATM - KFC-OKTA Автокоманда
Бул. Александар Македонски бр.10
Функционалности
• Исплата на парични средства

ATM - KFC-OKTA Автокоманда

Скопје

Банкомати
Бул. Александар Македонски бр.10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
• Исплата на парични средства

Скопје

Банкомати
ATM - KFC-OKTA Автокоманда
Бул. Александар Македонски бр.10
Функционалности
• Исплата на парични средства

ЦЕНТРАЛА

Скопје

Експозитури
ул. „Васил Иљоски бр. 14, 1000 Скопје
+389 (0)2 3167 723 / 3200 532
Раководител: Марија Наумова
marija.naumova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : Не работи
Инфо
Централа

Скопје

Експозитури
ЦЕНТРАЛА
ул. „Васил Иљоски бр. 14, 1000 Скопје
Функционалности
Централа

Експозитура ВИП

Скопје

Експозитури
ул. „Васил Иљоски бр. 14, 1000 Скопје
+389 (0)2 3167 687
Раководител: Евица Трајкова
evica.trajkova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Централа 1 - ВИП

Скопје

Експозитури
Експозитура ВИП
ул. „Васил Иљоски бр. 14, 1000 Скопје
Функционалности
Централа 1 - ВИП

БИЗНИС ЦЕНТАР

Скопје

Експозитури
ул. Македонија бр. 34
+389 (0) 2 3200 642
Раководител: Ангела Гиговска
angela.gigovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Бизнис Центар

Скопје

Експозитури
БИЗНИС ЦЕНТАР
ул. Македонија бр. 34
Функционалности
Бизнис Центар

АЕРОДРОМ 1

Скопје

Експозитури
Бул. Јане Сандански бр. 113/Б
+389 (0)2 2403 073; 2432 720; 2402 011
Раководител: Магдалена Ѓеорѓиевска
magdalena.gjorgjievska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Аеродром

Скопје

Експозитури
АЕРОДРОМ 1
Бул. Јане Сандански бр. 113/Б
Функционалности
Аеродром

АЕРОДРОМ 2

Скопје

Експозитури
Бул. Јане Сандански бр. 12
+389 (0)2 2400 265
Раководител: Виктор Стојменовиќ
viktor.stojmenovikj@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Аеродром 2

Скопје

Експозитури
АЕРОДРОМ 2
Бул. Јане Сандански бр. 12
Функционалности
Аеродром 2

БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Експозитури
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
+389 (0)2 3200 755, 3200 756
Раководител: Марија Ѓениќ
marija.gjenikj@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Буњаковец

Скопје

Експозитури
БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Функционалности
Буњаковец

ГАЗИ БАБА

Скопје

Експозитури
Бул.Интернационални Бригади бр.15 Скопје
+389 (0)2 3172 270 / 3109-208
Раководител: Валерија Митевска
valerija.mitevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Гази Баба

Скопје

Експозитури
ГАЗИ БАБА
Бул.Интернационални Бригади бр.15 Скопје
Функционалности
Гази Баба

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Скопје

Експозитури
ул. Ѓорче Петров бр. 33
+389 (0)2 3200 754\ (0)2 3200 753
Раководител: Магдалена Трајковска
magdalena.trajkovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Ѓорче Петров - Pet Friendly 🐾

Скопје

Експозитури
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Функционалности
Ѓорче Петров - Pet Friendly 🐾

СКОПЈЕ - 11 ОКТОМВРИ

Скопје

Експозитури
ул. 11 Oктомври бр.34
+389 (0)2 3216 384 ; 3290 505
Раководител: Александра Нешевска Димовска
aleksandra.neshevska-dimovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
11 Октомври

Скопје

Експозитури
СКОПЈЕ - 11 ОКТОМВРИ
ул. 11 Oктомври бр.34
Функционалности
11 Октомври

КАПИШТЕЦ

Скопје

Експозитури
ул. Народен фронт бр.19
+389 (0)2 3 222 902, 3 217 692
Раководител: Мирјана Спасевска
mirjana.spasevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Капиштец

Скопје

Експозитури
КАПИШТЕЦ
ул. Народен фронт бр.19
Функционалности
Капиштец

КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Експозитури
Ул. Божидар Аџија бр. 3
+389 (0)2 3200 758
Раководител: Рената Јолеска Стојческа
renata.joleskastojcheska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Експозитури
КИСЕЛА ВОДА
Ул. Божидар Аџија бр. 3
Функционалности
Кисела Вода

ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Експозитури
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
+389 (0)2 3200 752, 3200 751
Раководител: Александар Бранов
Aleksandar.Branov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
ТЦ Лепокарија - Pet Friendly 🐾

Скопје

Експозитури
ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Функционалности
ТЦ Лепокарија - Pet Friendly 🐾

МАЏАРИ

Скопје

Експозитури
ул.Благоја Стефковски 114А
+389 (2) 2050-260
Раководител: Ивана Ѓорѓиева
ivana.gjorgieva@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Маџари

Скопје

Експозитури
МАЏАРИ
ул.Благоја Стефковски 114А
Функционалности
Маџари

ТАФТАЛИЏЕ

Скопје

Експозитури
Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.96
+389 (0)2 3090 295
Раководител: Спасе Спасевски
spase.spasevski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Тафталиџе

Скопје

Експозитури
ТАФТАЛИЏЕ
Ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.96
Функционалности
Тафталиџе

ЦЕНТАР

Скопје

Експозитури
ул. Даме Груев бр. 7
+389 (0)2 3256 830
Раководител: Ангела Гиговска
angela.gigovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
ЦЕНТАР

Скопје

Експозитури
ЦЕНТАР
ул. Даме Груев бр. 7
Функционалности
ЦЕНТАР

ЧАИР

Скопје

Експозитури
ул. Џон Кенеди бр.155
+389 (0)2/ 2 600 261
Раководител: Адмир Зекировиќ
admir.zekjirovikj@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Чаир

Скопје

Експозитури
ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Функционалности
Чаир

ДРАЧЕВО

Скопје

Експозитури
Ул. Ратко Митровиќ бр.73 -1/2
+389 (0)2 27 40 880
Ивица Велкоски
ivica.velkovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Драчево

Скопје

Експозитури
ДРАЧЕВО
Ул. Ратко Митровиќ бр.73 -1/2
Функционалности
Драчево

БИТОЛА

Битола

Експозитури
ул. 1 Мај бр. 1
+389 (0)47 203 205, 220 160
Раководител: Горан Петровски
goran.petrovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Битола

Битола

Експозитури
БИТОЛА
ул. 1 Мај бр. 1
Функционалности
Битола

ВЕЛЕС

Велес

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.1
+389 (0)43 212 935
Раководител: Петре Димовски
petre.dimovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Велес

Велес

Експозитури
ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Функционалности
Велес

ВИНИЦА

Виница

Експозитури
ул.Пионирска 2 бр.1
+389(0)33 444 496 ,444 497
Раководител: Миро Фатал
miro.fatal@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Виница

Виница

Експозитури
ВИНИЦА
ул.Пионирска 2 бр.1
Функционалности
Виница

ГОСТИВАР

Гостивар

Експозитури
ул. Илинденска бр. 294A
+389 (0)42 221 551
Раководител: Влера Абази
vlera.abazi@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо


Гостивар

Експозитури
ГОСТИВАР
ул. Илинденска бр. 294A
Функционалности

ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Експозитури
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
+389 (0)34 213 803, 218 464
Раководител: Илија Стојанов
ilija.stojanov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Гевгелија

Гевгелија

Експозитури
ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Функционалности
Гевгелија

КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Експозитури
ул. Илинденска бр. 11
+389 (0)43-400-024, 400 020
Раководител: Тошко Дафков
tosko.dafkov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кавадарци

Кавадарци

Експозитури
КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска бр. 11
Функционалности
Кавадарци

КИЧЕВО

Кичево

Експозитури
Бул. Ослободување бр.20
+389 (0)45 224 450
Раководител: Александар Мирчески
Aleksandar.Mircheski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кичево

Кичево

Експозитури
КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Функционалности
Кичево

КОЧАНИ

Кочани

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.11/1
+389 (0)33 271-355
Раководител: Весна Сенесова
vesna.senesova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Кочани

Кочани

Експозитури
КОЧАНИ
ул. Маршал Тито бр.11/1
Функционалности
Кочани

КУМАНОВО

Куманово

Експозитури
ул. Доне Божинов бр.9
+389 (0)31 439- 980 , 437-932
Раководител: Драганче Бојковски
dragance.bojkovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Куманово

Куманово

Експозитури
КУМАНОВО
ул. Доне Божинов бр.9
Функционалности
Куманово

НЕГОТИНО

Неготино

Експозитури
ул. Ацо Аџилов бр. 10
+389 (0)43 365 178
Раководител: Билјана Ѓоргиевска
Biljana.Gjorgievska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Неготино

Неготино

Експозитури
НЕГОТИНО
ул. Ацо Аџилов бр. 10
Функционалности
Неготино

ОХРИД - Централа

Охрид

Експозитури
бул. Македонски Просветители 19, Охрид
+389 (0) 46 201 600
Раководител: Александра Јаневска
aleksandra.janevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Охрид - Централа

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Централа
бул. Македонски Просветители 19, Охрид
Функционалности
Охрид - Централа

ОХРИД - Медицински центар

Охрид

Експозитури
Ул.Марко Цепенков бб
+389 (0)46 250 860
Раководител: Александра Мицеска
aleksandra.miceska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Охрид - Медицински центар

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Медицински центар
Ул.Марко Цепенков бб
Функционалности
Охрид - Медицински центар

ОХРИД - Мини Маркет

Охрид

Експозитури
Ул.Никола Карев бр.2 Охрид
+389 (0)46 267 800
Раководител: Билјана Буџакоска
biljana.budzakoska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Охрид - Мини Маркет

Охрид

Експозитури
ОХРИД - Мини Маркет
Ул.Никола Карев бр.2 Охрид
Функционалности
Охрид - Мини Маркет

ПРИЛЕП

Прилеп

Експозитури
Ул. Јоска Јорданоски бр.2
+389 (0) 48 400 301, 048/403-307, 048/400-304, 048/400-302
Раководител: Викторија Магдеска
viktorija.magdeska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 16:00
Саб : не работи
Инфо
Прилеп