„ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!“

Креативен конкурс на Шпаркасе Банка и Пакомак за чиста животна средина!


Повлекување готовина од банкоматите во Групацијата


ЕКО кредит за ЕКО дом!

Подобрете ја енергетската ефиканост на Вашиот дом!


Твојот нов дом, тоа си ти!

Станбен кредит по твоја мера

 • Без провизија за одобрување
 • Без трошоци за процена на недвижен имот за првата година
 • Фиксна каматна стапка за првите 5 години>

S plus потрошувачки кредит со животно осигурување

 • износ до 1 200 000 МКД.
 • рок на отплата до 10 години.
 • со вклучена полиса за животно осигурвање.

Пакети за физички лица

S, M, L и Премиум пакет на услуги за физички лица.


SuperS ненаменски потрошувачки кредит

 • износ до 1 200 000 МКД.
 • без провизија за одобрување на кредитот.
 • рок на отплата до 10 години.

СМС известување

Бидете секогаш во тек со промените на Вашата трансакциска сметка.


Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 180.000 МКД

 • фиксна каматна стапка за целиот период
 • брзо и едноставно одобрување
 • без обврска за префрлување на платата

Извлечени добитниците од наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“


Станбен кредит

во соработка со City View Condominium

Фиксна каматна стапка од 1% за првите две години

ПРОМО: попуст од 10% на цената на становите

Најниска цена за м2 почнувајќи од 675 евра


Соопштенија Процесирање нов тип на плаќања - Western Union безготовински трансакции во денари ... Повеќе
15-10-2019
Соопштенија Известување за неработен ден - Денот на народното востание ... Повеќе
10-10-2019
Соопштенија Пакомак и Шпаркасе Банка ја доделија наградата за НАЈ еко градоначалник ... Повеќе
10-10-2019
Соопштенија Прогласени победниците на “Наградата за социјално претприемништво 2019” (Social Impact Award 2019) ... Повеќе
08-10-2019
Соопштенија „Erste Investors’ Breakfast“ Седма конференција во организација на Ерсте Банка и Шпаркасе Банка Мак ... Повеќе
03-10-2019
Соопштенија Шпаркасе Банка Македонија добитник на две награди ... Повеќе
01-10-2019
Соопштенија ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ! ... Повеќе
30-09-2019
Соопштенија Известување за клиенти - Можни прекини на АТМ-и ... Повеќе
19-09-2019
Соопштенија Известување за неработен ден - Денот на независноста ... Повеќе
06-09-2019
Соопштенија Известување за неработен ден - 28 август Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица) ... Повеќе
27-08-2019

Курсна листа

КуповенПродажен

Едноставно до нов автомобил

Заинтересирани сте за производи и услуги за правни лица? Правни лица