Шпаркасе Банка за сите свои клиенти кои ќе платат со картичка (дебитна или кредитна) од Шпаркасе Банка во туристички агенции - партнери на Банката, обезбеди дополнителни попусти за нивните аранжмани.

Туристички агенции партнери на Шпаркасе Банка:


Magelan Travel

New Ways Of Travel

Impala Travel

ETC Travel

Pilot Travel

Golden Tour

Euro Turist