Медиа кит

Материјали кои ќе ви помогнат при креирање содржини и приреми за објави поврзани со Шпаркасе БанкаЛого-типови на Шпаркасе БанкаСпецификација на бои

Bright blue

HEX #2870ED, RGB (40/112/237), CMYK (100/40/0/0), PANTONE 2174

White

HEX #FFFFFF, RGB (255/255/255), CMYK (0/0/0/0), PANTONE-

Anthracite

HEX #303030, RGB (48/48/48), CMYK (0/0/0/94), PANTONE Black 7 CСите спотови на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на нашиот YouTube канал

Шпаркасе Банка YouTube канал


Сите спотови на Шпаркасе Банка може да ги погледнете на нашиот YouTube канал.

Шпаркасе Банка Facebook страница


На Facebook страницата на Шпаркасе Банка можете да пронајдете корисни информации и разни поволности.