Во пензија сум

Примајте ја вашата пензија на секој први во месецот.

По долги години напорна работа, ви честитаме за заслужената пензија!

Уживајте во вашите пензионерски денови! Сега е време да се посветите на вашите желби и на желбите на вашите најблиски.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.