Студирам

Лесно е да си студент, кога имаш сметка во Шпаркасе Банка".

Без разлика дали си во работен однос, работиш привремено или си freelancer, а можеби родителите сѐ уште ти даваат џепарлак - во секој случај, потребна ти е сметка!

Ако имаш сметка во „Шпаркасе Банка" си го направил вистинскиот избор бидејќи тука нема паѓање и повторување. Со нас секогаш одиш напред.

Отвори сметка и биди дел од семејството „Шпаркасе", за полесно да ги поминеш студентските денови - преку користење пакет за млади, депозит, кредит за школување и кредитна картичка.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.