Шпаркасе кредитни картички

Кредитните картички од Шпаркасе Банка" се меѓународно прифатени и овозможуваат едноставно и сигурно безготовинско плаќање, можност за плаќање на рати без камата кај трговците со кои Банката има склучено договор и подигнување готовина без провизија од банкомати на „Шпаркасе Банка" во текот на секој последен викенд од месеците во 2019 година.

Одберете ја својата кредитна картичка од Шпаркасе" од брендовите MasterCard и Visa со лимит кој одговара на вашите потреби и реализирајте ги сите ваши желби и потреби.

Платежните картички првенствено служат за плаќање производи и услуги на продажните места, подигнување готовина од банкоматите во земјата и купување на интернет, резервација на хотели, авионски карти и др.

СМС известување

Добивајте СМС пораки за секоја ваша трансација.

Електронско банкарство

Носете ја банката секаде со вас.

Извод на e-mail

Договорете си online поштар секој месец.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете трансакциска сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.