Сакам да плаќам oнлајн

Заборавете кога последен пат сте биле во експозитура.

Иако ни е бескрајно драго кога ги посетувате нашите експозитури, свесни сме дека доаѓањето во банка за едноставно плаќање на сметките ви одзема време. Избегнете го чекањето ред и користете ги нашите иновативни банкомати за исплата и уплата на готовина, промена на кориснички ПИН на платежна картичка, менувачница и проверка на состојбата на сметката. Користете електронско банкарство преку кое имате пристап до сите ваши сметки во банката и реализирајте трансакции од каде било каде и кога било. Вклучете го вашиот компјутер или мобилен телефон и имајте чувство дека сте во експозитура. Дури и подобро.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.