Шпаркасе дебитни картички

Некои нешта совршено си одговараат! Исто како Вие и Вашата Шпаркасе платежна картичка.

Дебитните картички од „Шпаркасе Банка" се меѓународно прифатени и овозможуваат едноставно и сигурно безготовинско плаќање и подигнување готовина од банкомати во земјата и во странство.

Одберете ја својата дебитна картичка од „Шпаркасе" од брендовите Mastercard и Visa и вршeте ги своите плаќања безгрижно и сигурно во кое било време и место.

Платежните картички првенствено служат за плаќање производи и услуги на продажните места, подигнување готовина од банкоматите во земјата и купување на интернет, резервација на хотели, авионски билети и др.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.