Понуда за пензионери

Секогаш добивајте ја вашата пензија на 1-ви.

Зошто е добро да ја привате Вашата пензија преку „Шпаркасе Банка"?

  • Примајте ја платата на сметка во „Шпаркасе" секој 1-ви во месецот.
  • Сите приматели на пензија располагаат со трансакциска сметка и дебитна картичка во „Шпаркасе Банка Македонија".
  • Одлична можност да уживате во пензионерските денови.
  • Единствена пригода да се посветите на вашите желби и на желбите на вашите најблиски.

Поволности за пензионери?

Пензија на 1-ви

Добивајте ја својата пензија пред другите, на секој први во месецот.

Електронско банкарство

Електронско банкарство плаќајте во секое време и од која било локација

Денарска сметка и дебитна картичка

Со пакетот за пензионери добивате трансакциска сметка и дебитна картичка од Шпаркасе Банка Македонија.

Респект пакет за пензионери

Поминете го квалитетно своето слободно време и уживајте во посебните поволности наменети само за Вас!

Потрошувачки кредит С Плус

За приматели на пензија во Шпаркасе Банка Македонија.

Надоместоци за денарска трансакциска сметка

Отворање на сметка

без надомест

Одржување на сметка

20 МКД

Полисата за животно осигурување ви нуди ексклузивни предности

  • во случај на осигурен настан, осигурителното друштво ги презема обврските на кредитокорисникот;
  • едноставен начин на плаќање на премијата за животното осигурување;
  • во случај на предвремено затворање на кредитот, осигурителната полиса се предава на клиентот бидејќи е сè уште валидна;

Аплицирајте за трансакциска сметка онлајн

 

Одберете трансакциска сметка согласно вашите потреби.

 

Договорете состанок со референт во експозитура

 

Сами предложете термин и експозитура кои најмногу ви одговараат. 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Доколку ви се потребни дополнителни податоци во врска со производите и услугите на Банката.