Почнувам сопствен бизнис

          Кога имате добра бизнис идеја и сте во потрага по вистинската банка - партнер.

Имате добра бизнис идеја и решени сте да започнете сопствен бизнис, но не сте сигурни што е следниот чекор? Дојдовте на вистинското место! За да ви помогнеме да започнете, имаме се што ви треба, од платежна сметка, моќни online сервиси до поддршка преку финансирање.

Почнувам сопствен бизнис