Орочени штедни влогови

  • Можност за орочување на 1,3,6,9,12,13,24,25,36 или 60 Месеци
  • Вложување во МКД, ЕУР, УСД и АУД
  • Можност за Месечна или Рочна исплата на камата

Доколку имате желба да штедите за одреден прериод со еднократна уплата на одреден износ и месечна исплата на камата, одберете го рентното штедење како дел од депозитните производи што ги нуди Банката.

Основни карактеристики

Каматна стапка

фиксна 

Рок на орочување

од 1 до 60 месеци со можност за автоматско преорочување

Минимален износ

3 000 МКД еднократна уплата

Листа на каматни стапки

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.

 

 

Депозит Плус

Промотивен Депозит Плус со фиксна каматна стапка на 24 и 36 месеци

Промотивен Депозит Прогрес

Промотивен депозит прогрес на 24 месеци, добиваат растечка каматна стапка и до 1,30% во последниот период од орочувањето.