Активни огласи

Пријавете се за работа во „Шпаркасе Банка" и додадете вредност!

Работете кај еден од најистакнатите работодавци во областа на финансиските услуги и помогнете им на нашите корисници подобро да управуваат со своите пари. Искористете ги сите предности на работа во интернационална средина, разменете искуства со тимови во кои се вклучени интернационалци и учете од стручноста на повеќе од 6 400 вработени.

Соработник за поддршка на продажбата - Кредитни апликации

Служба за поддршка на продажбата - кредитни фајлови, локација Куманово

Самостоен соработник - Проект менаџер

Дирекција за информатичка технологија и Организација - локација Охрид

Оглас за пракса

Пријавете се за реализирање на стручна практична работа!

Оглас

Активен оглас за надополнување на база на потенцијални кандидати.

При пополнувањето на апликацијата потребно е да дадете согласност за обработка на вашите лични податоци и за чување на податоците во нашата база на податоци.