Вложувам во иднината

Кој планира, профитира!

Има работи во животот врз кои не можеме да влијаеме и сосема е очекувано дека иднината ќе ни донесе многу промени (позитивни или негативни).

Ќе менувате работни места, градови, земји, пријатели... но, доколку одлучите да штедите во „Шпаркасе Банка", да инвестирате во инвестициски фондови или да купувате акции, може да планирате уште од сега!

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.