Отворам сметка во Банка

Каде ако не во „Шпаркасе Банка"?

Изборот на сметка всушност претставува и избор на банка со која ќе соработуваш. Има премногу аспекти што треба да се анализираат, но одлуката да отворите сметка во „Шпаркасе Банка" е вистинска одлука која ве веведува во светот на современо банкарско работење.

Денарска и девизна платежна сметка, платежна картичка (дебитна или кредитна) - можеме да ви понудиме сѐ! Имаме и цела палета алтернативни услуги за електронско и мобилно банкарство, СМС-известувања и други напредни технологии преку кои ќе заштедите време и пари, а дополнително посетата на експозитурите ќе ја сведете на минимум.

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете платежна сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.