Доаѓам во Шпаркасе

Добредојдовте, Ве очекувавме!

Без разлика дали ви треба трансакациска сметка, платежна картичка, депозит или кредит, вие барате сигурна банка како партнер во секојдневното банкарско работење.

Затоа е неопходно да ја одберете вистинската банка. Префрлете ги своите месечни примања на сметка во „Шпаркасе Банка Македонија" и реализирајте ги сите финансиски потреби по најповолни услови.

Отворање сметка во  „Шпаркасе"

Сакате вашата трансакциска сметка (денарска и девизна) да ја префрлите во  „Шпаркасе Банка Македонија"? Без разлика дали причината е одобрување на кредит или едноставно нашата понуда повеќе одговара на вашите потреби - реализирајте го тоа во една од експозитурите на Банката.

Доколку на сметката што веќе ја користите во друга банка имате склучено трајни налози или примате плата/пензија нема потреба од грижи бидејќи сите услуги можете да ги префрлите во  „Шпаркасе Банка Македонија".

Отворање трансакциска сметка

Сакате да отворите сметка онлајн?

 

Одберете трансакциска сметка според вашите потреби.

 

 

Ви требаат повеќе информации?

 

Поставете прашање или договорете состанок.