УЖИВАЈ ВО ПОВОЛНОСТИТЕ НА VIBE ON КЛУБОТ

  Уживајте во привилегиите на Vibe on Клуб програмата, и дозволете си незаборавно уживање во вашите омилени продажни места.

  Со оваа програма корисниците на Visa МОН картичката за обезбедување на субвенциониран студентски оброк и корисниците на Vibe on картичките, добиваат соодветни привилегии и поволности, кои ќе имаат можност да ги користат кај нашите партнери/соработници. Не застануваме тука, внимателно ја прошируваме нашата мрежа на соработници со нови атрактивни понуди од различни индустрии, се со цел да обезбедиме максимално корисничко искуство.

  За кого е наменета оваа програма?

  • Koрисници на Visa МОН студентската картичка
  • Корисници на Vibe on картичка

  Промедика Медикал центар

  10% попуст на редовните цени за дерматолошки преглед и дермаскопија на бенки

  20% попуст на редовните цени за сите видови на ласерски третмани и ласерска епилација

  Промедика Естетик

  10% попуст на редовните цени на услугите и производите

  Диоптра оптика

  до 20% попуст на целата колекција на производи, освен за производите кои се веќе со акциска цена и на попуст, оутлет производи, контактни леќи и стакла; 20% попуст при купување на рамка за стакла и вклучено бесплатен очен преглед

  MY:TIME (Мај Тајм)

  10% попуст на редовните цени на производите (*) попустот нема да важи во аутлет продавниците

  Zeizz monolik

  20% попуст на целата колекција на производи, освен за производите кои се веќе на попуст.