img_02
  • 2024 8 Јули
    Соопштенија Известување за прекин на сервиси

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради технички и системски интервенции, во понеделник,08.07.2024 година (понеделник), во 23:00 часот, во очекувано времетраење од 30 минути ќе има прекин на електронското банкарство, мобилното банкарство и мрежата на банкомати на Шпаркасе Банка.

По завршување на интервенцијата сите наведени услуги на Банката ќе бидат повторно во функција.

Однапред ви благодариме на разбирањето.

Со почит, 

Шпаркасе Банка