ПРЕФРЛИ ЈА ПЛАТАТА ВО ШПАРКАСЕ БАНКА И ДОБИЈ БОНУС

ПРЕФРЛИ ЈА ПЛАТАТА во Шпаркасе Банка и добиј:

  • Бонус во висина од 2.000 денари на Вашата сметка
  • S пакет со вклучена ЕКО Visa дебитна картичка и мобилно банкарство - 6 месеци без надоместок
  • Две бесплатни повлекувања во месецот со дебитна картичка на банкоматите од други банки во земјата
  • Без провизија за повлекување на готовина со дебитна картичка на банкоматите на Штаермеркише Шпаркасе и Ерсте Групацијата
  • Повластени каматни стапки за депозити
  • Без членарина за првата година за кредитна картичка
  • Без надоместок за управување на пречекорување за првата година

Услови за учество

Кампањата „Префли плата, добиј бонус!“ започнува на 01.12.2022 и ќе трае до 31.03.2023 година.

Квалификувани за учество во Кампањата се сите полнолетни физички лица – државјани на Република Северна Македонија (лица со и над 18 годишна возраст), 

Еден учесник во Кампањата има право да добие само еден поврат на средства.

За сите дополнителни информации во врска со условите за кампањата обрати се во експозитурите на Шпаркасе Банка или јавете се во контакт центарот на 02 15 050.