atm_s_02
  • 2020 14 Октомври
    Известувања Известување за клиенти - Можни прекини во сервисите на АТМ и ПОС уредите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС, АТМ уредите и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија во следните интервали:

  • 16.10.2020 година (петок)     од 03 до 05 часот
  • 17.10.2020 година (сабота)   од 03 до 04 часот
  • 20.10.2020 година (вторник) од 03 до 04 часот

 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија