img_02
  • 2020 16 Октомври
    Известувања Можен прекин на електронско и мобилно банкарство

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции на 18.10.2020 година во период од 01 до 03 часот можни се прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија