Rab_vreme_002
  • 2020 19 Октомври
    Известувања Известување за експозитура Кавадарци

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека поради можен преќин на електрична енергија поради интервенција од ЕВН на трафостаница на 20.10.2020 година во период од 08 до 14 часот експозитурата во Кавадарци нема да работи.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија