neraboten_02
  • 2020 22 Октомври
    Известувања Известување за неработен ден - Ден на Мекедонската револуционерна борба

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската револуционерна борба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Банката нема да работи  на 23 октомври (петок), а во сабота ќе работи експозитура Централа со редовно работно време од 09 до 12 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија