Rab_vreme_002
  • 2020 7 Декември
    Известувања Известување за неработен ден „Св. Климент Охридски”

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 08 декември (вторник) „Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи  утре 08 декември (вторник), а прв работен ден по празникот е 09.12.2020 година (среда).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија