Rab_vreme_002
  • 2020 30 Декември
    Соопштенија Променето работно време на ден 31.12.2020 г.

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија на ден 31.12.2020г. ќе работат со променето работно време од 08:00 до 14:00 часот. 

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 01 јануари (петок), Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи 01 јануари (петок), а прв работен ден по празникот е 04.01.2021г. (понеделник), а во сабота на ден 02.01.2021г. ќе работи експозитура Централа со редовно работно време од 09:00 до 12:00ч.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија