BANER_2
  • 2020 31 Декември
    Известувања Известување за клиенти

Почитувани,

 

Поради годишни завршни обработки на ден 01.01.2021 година во периодот од 08:00 до 14:00 часот можни се прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство.

Изводите за 31.12.2020 и 02.01.2021 година во електронското банкарство поради годишните обработки ќе бидат привремени и ќе следи дополнително ажурирање.

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје на дата 31.12.2020 нема да извршува девизни дознаки презентирани преку апликацијата за електронско банкарство.

Ве замолуваме предвидените плаќања за дата 31.12.2020 година да бидат презентирани во првиот работен ден од 2021 година односно 04.01.2020 година.   

 

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија ад Скопје