Rab_vreme_002
  • 2021 5 Јануари
    Известувања Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 6 јануари 2021 година, (среда) Бадник, ден пред Божик, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед и 7 јануари 2021 година, (четврток), Божиќ, првиот ден на Божик според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи 06 и 07 јануари, а прв работен ден по празникот е 08.01.2021г. (петок)

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија