Rab_vreme_002
  • 2021 18 Јануари
    Известувања Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 19  јануари 2021 година (вторник), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Република Северна Македонија.

 

Банката нема да работи на 19.01.2021 г. (вторник), а прв работен ден по празникот е 20.01.2021 година (среда).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија