atm_002
  • 2021 24 Јануари
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС, АТМ уредите и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 25.01.2021г. (понеделник) во периодот од 02:30 до 03:30 часот.

 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија