elektornsko_mobilno_02
  • 2021 27 Јануари
    Соопштенија Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисот за електронско банкарство на ден 27.01.2021 г. (среда) во периодот од 16:00 до 16:30 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија