ATM_izvestuvanje_02
  • 2021 9 Март
    Известувања Релокација на банкомат Книжара „Култура“

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека од денес е во функција банкомат кој е релоциран од ул. “11 Октомври” бр. 1 Скопје - објект Лумикс, на адреса ул. “Македонија” бр. 33 Скопје во рамки на Книжара Култура (Плоштад Македонија).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија