Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 12 Април
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС, АТМ уредите и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 16.04.2021г. (петок) во периодот од 03:00 до 05:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија