Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 14 Април
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС и АТМ уредите, сервисот за електронско и мобилно банкарство и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 14.04.2021г. (среда) во периодот од 21:30 до 22:30 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија