• 2021 12 Мај
    Соопштенија Известување за неработен ден - Рамазан Бајрам

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 13 јуни 2021 година (четврток), „Рамазан Бајрам“, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 13.06.2021 година (четврток).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија