Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 27 Мај
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС и АТМ уредите, сервисот за електронско и мобилно банкарство и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 30.05.2021г. (недела) во периодот од 03:00 до 05:00 часот и на ден 31.05.2021г. (понеделник) во периодот од 03:00 до 05:00 часот. 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија