Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 4 Јуни
    Соопштенија Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС и АТМ уредите и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 13.06.2021г (недела) во периодот од 03:00 до 05:00 часот и на ден 14.06.2021г. (понеделник) во периодот од 03:00 до 05:00 часот. 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија