Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 10 Јуни
    Соопштенија Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции за надградба на системот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС и АТМ уредите и платежните картички издадени од Шпаркасе Банка Македонија на ден 10.06.2021г (четврток) во периодот од 23:30 до 02:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија