Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 11 Јуни
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 12.06.2021 година во периодот од 22:00 до 23:30 часот можни се прекини на сервисот за електронско банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија