Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 17 Јуни
    Соопштенија Известување за неработен ден - Духовден

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 18 јуни (петок), Духовден, петок пред Духовден е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 18.06.2021 година (петок), а во сабота (19.06.2021г) ќе работи експозитура Централа со редовно работно време од 09 до 12 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија